Prisgaranti på kontaktlinser

fredag 6. mai 2011

Ta vare på synet ditt


Bruk kontaktlinser, men ta vare på synet ditt!

Tidlige
symptomer keratitt er tåkete syn (med linsene) og ubehag når de utsettes for lys. Hvis du oppdager slike tegn, ikke bruke linsene dine og se en lege. Så du må ta kontakt med lege med en gang du opplever noe ubehagelig med dine kontaktlinser.

Tro meg; er det noe du ikke vil miste tidlig i livet - ja, så er det nettopp synet. De andre sansene kan man på en eller annen måte veie opp for. Det er rett og slett utrolig viktig at du tar vare på synet ditt, og at du velger kontaktlinser som er OK og godkjent.

Ikke kjøp kontaktlinser utenlands på steder du ikke har kjennskap til. Det skal faktisk ikke mye til for å ødelegge øynene dine, så vær veldig varsom med hva du putter på dem!


Etter å ha lest denne artikkelen har du sannsynligvis tror at myke kontaktlinser er farlige og er du bedre med dine gamle briller. Vennligst ikke. Moderne merkevarer kontaktlinser er designet for å minimere risikoen, og, hvis de er riktig montert, slitt i henhold til planen og riktig omsorg for, de er ganske trygge. Det viktigste er å følge de råd som gis over og se øye lege umiddelbart, hvis du begynner å føle ubehag.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar