Prisgaranti på kontaktlinser

onsdag 4. mai 2011


Har du vært iført den samme kontaktlinser for de siste årene? I så fall kan det være tid for en forandring.

Kontakt linse produsenter stadig arbeide med å forbedre kontaktlinser. Målet er å produsere linser som du kan bruke hele dagen lang uten fare eller ubehag for øynene.Contact lens quality has seriously improved over the last few years. Se hvordan moderne kontaktlinser kan bidra øynene dine til å føle og se bedre.

30 dager bruker kontaktlinser - såkalte månedslinser

Hvor ønsker du å sette linsene i øynene om morgenen og ikke bekymre deg om dem for de neste 30 dagene? Høres nesten for godt til å være sant, men det er kontakter som du trygt kan bruke i en måned.

De fleste kontaktlinser kan brukes for ikke lenger enn 8-10 timer på rad, fordi linsen blokkerer strømmen av oksygen til øynene dine.This can cause irritation and promote bacterial infection.

Men den nye generasjonen av linser, laget av et annet materiale (silikon hydrogel linser), har mye høyere oksygen permeabilitet. For eksempel lar Focus Day og Night gjennom seks ganger mer oksygen enn konvensjonelle kontakter.

Det er to objektiver som er FDA godkjent for kontinuerlig bruk i opp til 30 dager - Focus Natt og Dag for Ciba Vision og Pure Vision av Bausch & Lomb.

Ulempen med forlenget bruk kontakter er at hvis du bor eller arbeider i en støvete eller røykfylt miljø, vil små partikler komme inn i øynene, slik at linsene ikke føler deg komfortabel i flere dager.

Kjøp kontaktlinser på nett - da blir de billige. Det er derfor vi kaller oss billige kontaktlinser.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar