Prisgaranti på kontaktlinser

tirsdag 10. mai 2011

Design på billige kontaktlinser


Design på billige kontaktlinser

Det er en spesiell myk kontaktlinsedesign tilgjengelig for å passe et bestemt syn problem.
Det spiller ingen rolle om du er nærsynt eller langsynt, er du lider av astigmatisme, eller du trenger en bifokale resept for presbyopi din, din oftalmolog kan anbefale beste kontaktlinser design som passer med dine spesifikke behov.

For det er mange forskjellige design på kontaktlinser, noe du bør ha i tankene når du skal kjøre det opp ved å kjøpe billige kontaktlinser på nett.

Sfærisk Single Vision kontaktlinser - Disse er de mest vanlige og populære typen myke kontaktlinser tilgjengelig. De tar seg av nærsynthet, og langsynthet (nærsynthet, og hypermetropi). Slike sfærisk én visjon kontaktlinser har samme effekt hele tiden kurvatur sine. Kraften i kontaktlinser er uttrykt i enheter som kalles dioptrier (D).

Som makten i alle meridianene på sfæriske kontaktlinser er den samme, er det uttrykkes ved et enkelt tall for å beskrive linsen. Soft sfærisk én visjon kontaktlinser er laget i kraft trinn på 0,25 D. For eksempel: hvis din nåværende kontaktlinse makt er + 1,75 D, neste sterkere makt objektivet tilgjengelig vil bli + 2,00 D.

Kraften av kontaktlinser som riktig nærsynthet blir utført etter de minus (-) tegn, mens i tilfelle av langsynthet, er kraften innledes med pluss (+) tegnet. Den myke sfæriske én visjon kontaktlinser som har kraft - 1,50 D korrekt 1,50 dioptrier av nærsynthet. Kraften er til tider, betegnet som - 2,50 SPH, eller rett og slett - 2,50.

Soft Toric Single Vision Objektiver - Disse myke kontaktlinser brukes for korrigering av astigmatisme, i kombinasjon med enten langsynthet, og / eller med nærsynthet. Astigmatisme, ganske vanlig tilstand, skyldes uregelmessigheter i hornhinnen eller linsen i øyet. Vanligvis en arvelig tilstand, i astigmatisme, er den normale sfærisk form av hornhinnen, eller linsen, av øyet mer avlange.

Å korrigere uvanlig form hornhinnen i øyet, disse myke kontaktlinser har ulike krefter i ulike objektiv meridianer. Den myke kontaktlinser vanligvis rotere i øyet. I tilfelle av sfæriske én visjon kontaktlinser, spiller det ingen rolle, da strømmen er den samme rundt meridian sine. Når det gjelder myke toriske én visjon for astigmatisme, har objektivet holdes ikke roterer i øyet, som det er ulike makter i forskjellige meridianer.

Dette er avgjørende for en konsekvent klar visjon, som kraften på objektivet må forbli i front av den planlagte meridian. Dette gjøres ved å 'ballastering' - et spesielt system for vekting og forskjellige tykkelser på forskjellige objektiv meridianer. Dette holder linsen fra roterende.

Kjøp billige kontaktlinser på nettet - da vil du få de beste opplevelsene!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar