Prisgaranti på kontaktlinser

fredag 20. mai 2011

Kontaktlinser - en guide

Grunner til å velge kontaktlinser

Hver wearer har en annen grunn til å bruke kontaktlinser. Men i vår erfaring av hovedgrunnene til at våre kunder ønsker muligheten til kontaktlinser i tillegg til briller er:

* Praktisk: for eksempel endagslinser krever ingen rengjøring eller omsorg (i motsetning til briller)
* "The Look": mange wearers foretrekker utseendet av kontaktlinser på glass og finner ut at det er en tillit booster
* Sports Bruk: mange mennesker kunne ikke nyte sin favoritt sport uten kontaktlinser. Ofte vil folk begynne å bruke kontaktlinser for sport og ender opp med å bruke dem i alle samfunnslag av sitt liv på grunn av fordelene de oppdager


Typer kontaktlinser

Kontaktlinser kan deles inn i følgende grupper:

* Daglig Disposables - erstattet med et nytt par av hver dag
* To Ukentlig Disposables - erstattet med et nytt par hver to uker
* Månedslinser - erstattet med et nytt par hver måned
* Extended Wear Objektiver - kan brukes kontinuerlig mens våken og sov
* Toric Objektiv - for pasienter som lider av astigmatisme
* Multi-Focal Lenses - gi alt i en visjon korreksjon for pasienter som ikke kan se klart over lange og korte avstander
* Fargede kontaktlinser - mote linser for folk som har lyst på en forandring fra deres naturlige øyefarge

De fleste kontaktlinser kjøpt er myke og Lenstore.co.uk kun bestander myke kontaktlinser. Hard (eller "harde") kontaktlinser finnes og er typisk for pasienter som lider av alvorlig astigmatisme og uregelmessig hornhinner. Optikeren vil gi deg beskjed om hard kontakt linser er mest hensiktsmessig for dine øyne, men for folk flest myke linser gir det beste alternativet.

Hvordan få kontaktlinser for første gang

Hvis du for tiden bruker briller og ønsker å prøve kontaktlinser det første du bør gjøre er å bestille en kontaktlinse eksamen med din optiker. Han / hun vil ta deg gjennom hele prosessen med å få montert for kontaktlinser. Din Optiker vil først sjekke om dine øyne er egnet for kontaktlinser (de flestes er). Han / hun vil da trene deg i hvordan å sette inn og ta ut linsene, og vil også vise deg hvordan du rengjør og ta vare på dem. Deretter vil du bli gitt et prøvesett av kontaktlinser som normalt vare en uke. På slutten av forsøket uken besøker deg optikeren igjen og han / hun vil sørge for at øynene har reagert godt til linsene. På dette tidspunktet vil du kjøpe tre måneders forsyning av kontaktlinser fra Optiker din og bruk dem. Etter tre måneder, vil du gå til optikeren for siste gang under montering perioden, og han / hun vil skrive ut resept. Pass på at du ta en kopi av resepten din. Du har nå blitt offisielt utstyrt for kontaktlinser, og kan kjøpe dem fra hvilken leverandør du velger.

Putting linsene i

Trinn 1: Vask hendene med såpe, skyll dem godt og tørk dem med et rent håndkle.

Trinn 2: Sett kontaktlinser på håndflaten, sjekk at det er rent og ikke revet.

Trinn 3: Kontroller at kontakten objektivet er ikke innsiden ut (hvis det er kantene vil blusse opp litt) og legg den på pekefingeren din (din peker finger).

Trinn 4: Sett linsen. Bruk pekefingeren på motsatt hånd hold opp øvre øyelokk for å hindre deg fra å blinke. Bruk den tredje fingeren på hånden der du har kontaktlinser for å holde ned det nedre øyelokket. Slå opp og plasser kontaktlinser på det hvite i øyet. Se nedover slik at linsen til å gli på plass. Ta fingrene og lukk øyet øyeblikk. Din linse bør være på plass.

Trinn 5: Gjenta prosedyren på det andre øyet.

Nyttig tips: komme inn i vanen med å sette ditt høyre øye linse i første. Det vil redusere sjansene for å blande opp kontaktlinser.

Det tar litt praksis for å perfeksjonere teknikken, så ikke fortvil om du synes det vanskelig for de første få dager eller uker. Hvis du fortsatt har vanskeligheter med å sette inn kontaktlinser deretter gjøre en avtale med kontaktlinser Optiker hvem som bør være glad for å observere din teknikk og hjelpe deg med å forbedre den.

Fjerning av kontaktlinser

Trinn 1: Kontroller at kontakten objektivet er i midten av øyet ditt før du prøver å fjerne det. For å sjekke linsen er sentrert dekker det andre øyet. Hvis synet er uskarpt linsen ikke er på riktig sted. Se inn et speil og senter av linsen med fingeren.

Trinn 2: Dra ned det nedre øyelokket.

Trinn 3: Mens du har ditt øyelokk trekkes ned, plasserer du fingeren på den nederste kanten av linsen og dra den ned til den hvite delen av øyet.

Trinn 4: Klem kontakten linsen forsiktig mellom pekefingeren og tommelen, og fjerne kontakter linsen fra øyet ditt.

Nyttig tips: Gjør det til en vane å fjerne ditt høyre øye linsen først. Det vil redusere sjansene for å blande opp kontaktlinser.

Rengjøring og lagring av kontaktlinser

Trinn 1: Plasser kontakt linse i håndflaten og påfør noen dråper av den anbefalte kontaktlinser løsning på linsen. Bruk andre hånden's pekefinger (peker finger) til å gni linsen forsiktig på begge sider.

Trinn 2: Skyll objektivet grundig med masse kontakt linsevæske.

Steg 3: Fyll linseeske med masse kontakt linsevæske og plassere renset og skyllet kontaktlinser i det aktuelle rommet. Fest lokket av objektivet saken og gjenta med den andre kontaktlinser. Forlat kontaktlinser i linseetuiet i minst fire timer. La det suge i løsningen vil desinfiserer kontaktlinser.

Trinn 4: Etter å linsene tilbake i øynene, hell den gjenværende løsningen ut av objektivet saken. Skyll linsen saken med friske løsning og la innsiden av saken tørke ut i friluft.

Advarsel: Vennligst ikke bruk vann til å rense eller lagre kontaktlinser. Vann har ikke de nødvendige innholdet for å desinfisere din kontaktlinser riktig. Faktisk kan rense kontaktlinser med vann føre til en forurensing av linsene, og har vært kjent for å forårsake uopprettelig skade på øyet.

Hvis du bruker endagslinser du ikke å bekymre deg for lagring av kontaktlinser som beskrevet ovenfor. Hvis du imidlertid slippe linsen eller noe blir fanget i øyet at du må rengjøre den i så fall bør du følge fremgangsmåten i trinn 1 og 2 ovenfor.

Hvor lenge kan du bruke kontaktlinser

Generelt fleste myke kontaktlinser har en anbefalt bruk tid på ikke mer enn 10-12 timer kontinuerlig i inntil 5 dager i uken. Det anbefales at du bruker briller for et par dager i uken for å sikre at øynene får mer enn nok oksygen til å holde seg frisk. Utvidet bruke linser kan brukes mens du er både våken og sovende i opptil en uke. Men det er viktig å innse at de anbefalte å bruke tid for en kontaktlinse vil variere etter hvilken type linse og brukeren. Kontakt linse produsenter gir seg retningslinjer for linsene (finnes vanligvis på emballasjen). Følg iført planen foreslått av din optiker som han / hun er unikt godt plassert for å gi deg råd.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar