Prisgaranti på kontaktlinser

mandag 9. mai 2011

Kontaktlinser = dagslinser ?


Billige kontaktlinser = dagslinser?

Mange mennesker trenger synskorreksjon, men hater man bruker briller hver eneste dag.
Briller endre ditt utseende, kan komme i veien eller faller av. De får også våt når det regner og tåke opp i varmen. Kontaktlinser har ingen av disse problemene. Mest populære moderne kontakter er disponibel kontaktlinser. De krever svært lite stell, er sunt for øynene og vanligvis koster mindre enn et par briller kvalitet. Kan disponibel kontakter gjør livet enklere og mer moro?

Endagslinser - legens valg

Du kan velge mellom flere typer av disponibel kontaktlinser. Et veldig populært valg er endagslinser. Du satt i en splitter nytt par hver morgen. Disse typer linser har flere fordeler - ingen rengjøring og lagring oppstyr, endagslinser gir veldig klar visjon fordi linsen er ren perfekt hver gang du setter den i og du sparer på rengjøringsmidler. Noen mener at kaste bort kontaktlinser er dårligere i kvalitet sammenlignet med tradisjonelle kontakter. Dette er ikke sant - den eneste forskjellen er at forbruksmateriell er mye tynnere, som faktisk er bra for øynene, fordi objektivet la mer oksygen gjennom. Endagslinser er også veldig bra for folk som går med sine kontakter sjelden - det er bedre å åpne et nytt par når du trenger det enn å la linsene suge i løsningen for en uke.

Mest populære merkene av endagslinser er Acuvue 1 dag, Soflens 1 Day og Focus Dailies.

Månedlig og ukentlig disponibel kontaktlinser

Andre disponibel kontaktene du må kaste bort ukentlig, annenhver uke, eller en gang i måneden. Disse linsene vil koste deg mindre enn det daglige disponibel kontakter, og de er også god for helsen til øynene dine. Mest populære valg her er Acuvue 2 uker og forbedret versjon Acuvue Oasys, samt Focus Monthly og Soflens 59. Du bør snakke med øye lege å avgjøre hvilket alternativ som er best for deg.

Disponibel kontakter har en klar fordel i forhold til tradisjonelle objektiver. Den gamle typen som kreves kostbart og tidkrevende rengjøring. Moderne disponibel kontaktlinser bare trenger å suge i et multi-purpose-løsning over natten. Ingen flere rubbing og protein fjerne tabletter. Bruk løsninger som er "ikke gni" for at du ikke trenger å bekymre deg for rengjøring din disponible kontaktlinser i det hele tatt.

Og visste du at du kan også kjøpe engangs kontaktlinser som endrer din øyenfarge? Hvis du er lei av din nåværende øyenfarge og vil prøve noe nytt, kan du slå to fluer i ett skudd - korrigere synet ditt og endre utseendet. Farge kontaktlinser kommer i reseptbelagte så vel som ikke-reseptbelagte. Så selv folk som ikke trenger synskorreksjon, kan bruke engangs farge kontakter.

Kjøp dagslinser om du skal ha de billigste kontaktlinsene!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar