Prisgaranti på kontaktlinser

søndag 8. mai 2011

Billige kontaktlinser - spørsmål og svar


Q: Er det trygt å bruke myke kontaktlinser mens man sover?

A: Noen myke kontaktlinser er godkjent for å sove av FDA. Disse linsene har blitt testet for sikkerheten, men det er viktig å følge reglene som foreskrevet av legen din. Det er ikke trygt å sove i daglig bruk linser. Øynene dine kan oppleve permanent skade på grunn av mangel på oksygen.

Q: Er det trygt å bestille linser på nettet?

A: Ja, de ter trygt å bestille billige kontaktlinser på nettet. Det er ingenting galt med bestilling av linser på nettet så lenge du har regelmessige kontroller for å sikre at linsene er passer godt, og øynene dine er friske. Ikke la noen kontaktlinseselskaper endre merke eller type linser du har på deg.

Q: Er det trygt å bytte kontaktlinser?

A: Hver kontakt linsevæske har en annen kjemisk makeup. Noen bruk sterke konserveringsmidler som forårsaker følsomhet og til og med allergi i en stor andel av brukerne. Noen kan misfarge en pasients kontaktlinser, noe som gjør dem ubrukelige. Noen ganger kjemikalier i ett objektiv rensesystemet kan feilaktig kombinere med kjemikalier i et annet system når de brukes i kombinasjon, forårsaker en reaksjon for brukeren.

Q: Er det trygt å svømme med myke kontaktlinser på øynene?

A: Det er sterkt anbefalt å bruke briller hvis du svømme med myke kontakter på øynene dine. Det er ekle bugs som bor i svømmebassenger. En av dem, kalt acanthameba, kan forårsake forferdelige smerter og skader på øyet. Vannet kan endre måten linsene passer, noe som gjør dem for stramt og forårsaker alvorlige øye helseproblemer. Så, enten ta dem ut for bading eller bruke briller. Eller du kan bruke én dag linser.

Sp: Hvorfor føles noen kontaktlinser tørrere enn andre?

A: Kontaktlinser er laget av forskjellige plast og silikon som har ulike egenskaper. Noen har mer vanninnhold enn andre. Alle kontaktlinser er gjenstand for fordampning mens på øyet. Satsen for at dette skjer avhenger av mange faktorer: luftfuktighet, vind, temperatur, helsen din, hvilke medisiner du tar, hvor mye du blunker, det bryr systemet du bruker, hvordan rense linsene er, osv. Noen få kontaktlinser er nå tilgjengelig som er laget av plast som motstår dehydrering og fordampning.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar