Prisgaranti på kontaktlinser

onsdag 4. mai 2011

Solbriller = Oakley-briller?


Når du ikke skal kjøpe kontaktlinser, men briller - ja, da faller vel valget straks på solbriller for deg som skal gå til innkjøpet av noen. Spesielt deg som fra før av bruker kontaktlinser, men kun ønsker å se kul ut eventuelt ønsker å distansere deg fra alt mulig tull som heter vanlige briller.

Så når det kommer til solbriller er det noe som heter Oakley som er tingen.

Oakley er i alle fall et sikkert valg i henhold til kvalitet. Har hatt mine A-frames i snart fem år, og de har fått ekstremt mye juling. Satte en gang en skistav i snøen foran meg ned en rimelig bratt bakke noe som resulterte i at den spratt opp og gikk rett i brilla. Reddet trolig synet mitt den brilla da, ble så skjev etter sammenstøtet at det ene glasset sto oppå pannen. Dro bare til optikern og så rettet de det ut for meg og bortsett fra noen mindre riper er de like fine.

Men det må sies at oakleybriller er langt ifra det mest kule og trendy du kan gå med, har selv et par andre litt tøffere briller, bruker oakleybrillene mest til sport. Fant også frem noen gamle Ray-Ban wayfarers fra 80-tallet som en gang var mormor sine.

Spørsmål:

Kan man bruke solbriller til tross for at man bruker kontaktlinser til vanlig?

Svar:

Ja, det kan man. Du kan enkelt kombinere solbriller og kontaktlinser.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar