Prisgaranti på kontaktlinser

mandag 9. mai 2011

Kontaktlinser som forandret øyefargen din


Har du noen gang prøvd fargelinser?

Det
var en tid da en persons øyenfarge var bestemt ved fødselen, og var bestemt å holde det øyenfarge for resten av livet. Med dagens oftalmologi, derimot, er dette ikke lenger tilfelle. Folk har nå frihet til å skifte øyefarge i bokstavelig talt ett sekund, gjennom den magiske av farge kontaktlinser. Med fargede kontaktlinser, kan øyenfarge bli så mye av en fysisk mote tilbehør som tatoveringer eller piercing.

Noen kontaktlinser forandrer øyenfargen din - såkalte fargelinser.


Farge kontakter er kategorisert av type fargen de er utformet i. tints tilgjengelig som faktisk endrer øyenfargen inkluderer: ekstrautstyr, farge og lys-filtrering.

Enhancement tints er litt farget fargetoner som brukes akkurat som sin navnebror antyder: å forsterke øyenfarge at man var født med. Allaboutvision.com anbefaler ekstrautstyr fargetoner for personer som ønsker å skape en mer dramatisk effekt for lyse øyne.

Fargenyanser, den annen side, forandre ens øyenfargen. De er mørkere enn ekstrautstyr nyanser og finnes i flere farger. Disse fargene kan være de som naturlig oppstår i det menneskelige øye, eller, i tilfelle av teatralske fargenyanser, noe mer fantasifulle.

Motsatt finnes det lys-filtrering fargetoner som virker helt forskjellig fra ekstrautstyret eller fargenyanser. Light-filtrering tints påvirker øyenfarge sammen med objekter øyet ser. De er ofte brukt blant utøvere som prøver å finne måter å se ballen de kaster bedre.

Høres dette interessant ut med fargelinser?

Hvis fargelinser lyder interessant, vil man få en aktuell resept for å oppnå dem. Dette gjelder hvorvidt en person har utviklingsmessige synsproblemer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar