Prisgaranti på kontaktlinser

lørdag 7. mai 2011

Billige kontaktlinser i eksplosjon


Billige kontaktlinser har sett en eksplosjon i popularitet de siste årene. Mer praktisk og rimelig enn noen gang før mange mennesker velger å ta av seg brillene. Flere og flere benytter seg av billige kontaktlinser på nettet. Og mange av disse igjen kjøper linsene sine på internett.

For alle som ønsker å bytte til kontaktlinser, en av de viktigste tingene du trenger å vite om er erstatning tidsplanen for kontaktlinser.

Hva er grunnen til at så mange kjøper billige kontaktlinser?

Det er to viktige terminlister kontaktlinsebrukere følge for å opprettholde god øyehelse. Det ene er kalt seg tidsplanen, den andre kalles erstatning tidsplanen.

- The Iført Schedule: viser til hvor mange timer du lar dine kontakter i og hvor ofte du fjerner dem, rens dem og lagre dem.

- The Replacement Schedule: viser til hvor ofte du kaster og kjøpe nye kontaktlinser.

Mens de fleste forstår hvor ofte å fjerne kontaktlinser (det bruk tidsplanen), er det også svært viktig for helsen til øynene dine til å forstå hvor ofte å avhende og erstatte kontaktlinser.

Hvor ofte skal Kontaktlinser erstattes?

Det finnes en rekke forskjellige typer objektiver å velge mellom og hver har sin egen optimale erstatning tid. Men du må selv finne ut når du er keen på å bytte ut kontaktlinsene dine. Dette er svært subjektivt, og det finnes vel ikke noe fasitsvar på det i det hele tatt. Gjør opp ditt eget standpunkt - det kommer du til å tjene på!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar