Prisgaranti på kontaktlinser

torsdag 12. mai 2011

Helt ville kontaktlinser

Det er mange kostyme linser markedet, den mest populære merkene er Crazy Lenses, av Cooper Vision, og Wild Eyes, etter CibaVision. Både Crazy Linser og WildEyes tilbyr lyse, spennende design. Deres linser er også komfortable og rimelige.

Hvis du skriver "drakt kontaktlinser" inn i en Google eller Yahoo-søk, vil mange ulike samlinger dukker opp. Noen av dem har et flott utseende for en rimelig pris. Du bør imidlertid alltid huske på at de fleste malinger er giftige, noen av de objektivene som tilbys kan virke vakker, men den kan også irritere øynene. Det er alltid best å med kostyme kontakter produsert av store kontaktlinser produsenter.

Og for en spesielt fantastisk effekt, kan du Innbukking kontakter. I motsetning til vanlig farge kontaktlinser, sclerals omfatter ikke bare den fargede delen av øyet, men hele synlige delen av øyet. Sclerals opprette en knock-out effekt. Den eneste trekke tilbake med Innbukking kontakter er at de er veldig dyre.

Du kan også skreddersydd drakt linser. På denne måten kan du være sikker på at ingen ville ha øyne som din, og du kan ha noen design tenkelige. Dette er helt ville kontaktlinser.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar