Prisgaranti på kontaktlinser

tirsdag 3. mai 2011

Kontaktlinser gjennom tidene


Gjennom tidene har det vært ulike virkemidler for å korrigere synet. Det var den Monocle, briller som var en kjede eller en pinne, og var det briller som vi kjenner dem i dag, men det var ikke mange stiler som det er . Etter hvert som teknologien forbedret linsene av glassene blei blir mindre. Siden mange mennesker var alltid taper eller bryte sine briller de håpet på en måte å bruke briller og ikke trenger å bekymre deg for dem å bli tapt eller bryte dem.

Kontaktlinser kom og de ​​var gode, men dyre. Hvis du har mistet dem eller droppet dem du ville ha til å nye. Jeg visste om en som mistet en av hennes kontaktlinser og hun hadde utviklet en infeksjon i øyet hennes. Legen undersøkte henne bare for å finne kontakten linsen hadde glidd og var ikke riktig sted. Tradisjonelle kontaktlinser ble stiv og tok litt tid å bli vant til.

Folk var på utkikk etter mykere og mer fleksible objektiver og linser de kunne enkelt sette inn Mykere linser kom ut og fordi de måtte fjernes hver kveld og rengjøres, folk begynte å lengte etter linser de kunne ha på hele tiden. Da prisene kom ned og flere mennesker var i stand til å kjøpe kontakter, ble de får syk og lei av rense dem hele tiden og bekostning av alle de rengjøringsløsninger nødvendig.

Det ville være flott, tenkte de, å kunne kaste ut linsene hver kveld, og eliminere behovet for rengjøring løsningen. 1987 ble det introdusert av disponibel kontaktlinser og de ​​var design-ed å brukes for en bestemt tid før du må bli re-plassert. Det er noen begreper og forklaringer som du kjenne for å forstå disponibel kontaktlinser.

Nå kan du kjøpe kontaktlinser på nett - og det er ikke akkurat veldig vanskelig heller. Kjøp kontaktlinser om du lurer på et eller annet rundt dem - du vil ikke akkurat angre. Og det beste av alt? Kontaktlinser på nettet er billigere enn kontaktlinser i butikk!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar