Prisgaranti på kontaktlinser

fredag 6. mai 2011

Endagslinser


Endagslinser - for èn dags bruk!

Endagslinser er linser du kun bruker èn dag før du kaster dem. Endagslinser blir også kalt forbrukslinser, rett og slett fordi du er nødt tli å bytte de ut etter en viss tid. Slike linser blir solgt i store kvantum rundt om i verden, og skal du begynne med linser, så er absolutt dette et svært svært godt alternativ.

Du vet sikkert at selv om du følger legens anvisninger for rengjøring av linsene dine, de aldri føler seg godt i dine øyne som når du bare tar dem av pakken for første gang. Og hvis du er litt tilfeldig om omsorg for linsene, kan de føle seg enda verre. Det er en enkel løsning på dette problemet - kontaktlinser som du kan ferske fra pakken hver morgen og kaster ut på kvelden.

Mange øye leger er enige om at daglig disponibel kontaktlinser er det sunneste valget, når det gjelder kontakter. Komfort og bekvemmelighet er ikke de eneste fordelene av endagslinser. Det er heller ingen dag-til-dag innskudd bygge opp, og risikoen for øyeinfeksjon er minimal. Og hvis du mister eller uhell rive linsen, ikke noe problem - bare ta en annen fra boksen.

Pris på endagslinser


Prisen daglige disponibel kontaktlinser hadde gått ned, de siste årene, og er de veldig rimelige. Med tanke på at du ikke trenger noen linsepleieprodukter, vil avisene ikke koste deg vesentlig mer enn månedslinser. Egentlig kan endagslinser også være et pengene saver, hvis man bruker kontaktene bare én gang på en stund.

Prisen på endagslinser er med andre ord ikke så veldig ille. Du kan fort få de ned til 150 kroner per måned bare du leter litt rundt på internett.

Ukentlig og månedslinser bli kastet ut etter deres tid er nede, selv om du brukte dem bare en gang. Hvis du åpner en ny pakke av daglige kontakter hver gang du trenger å bruke kontaktlinser, men - og hvis dette ikke er for ofte - da en 30-objektiv pakke vil vare deg en lang tid.

Det er mange endagslinser kontakter markedet. 1 Day Acuvue av Johnson og Johnson, Focus Dailies av Ciba Vision og Soflens One Day av Bausch & Lomb er sunt og rimelig daglig disponibel kontakter.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar