Prisgaranti på kontaktlinser

fredag 6. mai 2011

Kjøp billige kontaktlinser på nett


Historie om Per og billige kontaktlinser

Det går selvfølgelig an å spare masse penger på å kjøpe kontaktlinsene dine på internett. Har du den minste tvil om at dette er en sannhet, så bør du høre på følgende historie om billige kontaktlinser:

Per vare ute i butikken og sjekket prisen på kontaktlinser i butikk. Han fant ut at det kostet rundt 1200 kr for de linsene han skulle ha over en viss periode. Naturlig nok var ikke Per fornøyd, og spurte damen bak skranken om det fantes steder der man kunne få de samme kontaktlinsene bare litt billigere. Svaret var nei.

Men så viser det seg da at om du går på internett, så blir alt fort litt billigere - også disse kontaktlinsene. Så når Per logget seg på sitt kjempeflotte bredbånd hjemme i stuen sin fant han ut at - jo, det går an å få disse linsene billigere enn 1200 kroner. Så han kjøpte dem.

For ca halve prisen (700 kr).

Er det ikke flott å se at man kan kjøpe billigere kontaktlinser på nett?

Det viser i hvert fall at du kan spare en hel del på å være litt kritisk på hvor du kjøper linsene dine. Det skal ikke være slik at du må behøve å bli ljøyet til av sleipe optikere som bare skal selge deg kjempedyre kontaktlinser når du kan få de til en mye billigere pris på internett. Det skal rett og slett ikke være sånn, og da er det bra at noen setter ned foten og innser at internett er veien å gå for de billigste kontaktlinsene.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar