Prisgaranti på kontaktlinser

torsdag 5. mai 2011

Kontaktlinser for databrukere


Det er ikke "bare bare" å gå til innkjøp av billige kontaktlinser. Det er faktisk en hel del som må passes på, spesielt når det kommer til hvilket bruk du skal ha. Mange benytter seg utelukkende av kontaktlinsene i hverdagen til vanlige formål, mens andre igjen kanskje trenger en litt mer behagelig og annen type bruk.

Billige kontaktlinser finnes på nettet uansett, det er det ikke noe tvil om.

De fleste yrker i dag innebærer bruk av datamaskiner.
Det er anslått at over 143 millioner amerikanere bruker datamaskiner hver dag, og av disse ca 88% lider av datarelaterte plager. Det er også anslått at over 54 millioner barn bruker datamaskiner hver dag, i skolen og hjemme. Som våre øyne er ikke egnet for kontinuerlig stirret på dataskjermen, har mange utviklet Computer Vision Syndrome (CVS).

CVS er nummer-en arbeidsplass funksjonshemming, en samling av muskel-og øye-relaterte symptomer, med over 75% av alle databrukere lider noen form for denne visjonen-relatert sykdom. Selv folk som vanligvis bruker briller eller kontaktlinser i sine rutinemessige liv synes det er vanskelig å fokusere for lange timer på dataskjermer.

Billige kontaktlinser for tørre øyne

Folk konsentrere mye mens han arbeidet ved datamaskinene sine, og blunker sjeldnere. Dette kan føre til alvorlig ubehag for kontakt linse brukere, som ikke blinker for lengre perioder kan føre til at overflaten av sine kontaktlinser for å tørke ut. Tørt øye syndrom, på grunn av manglende blinking i kontaktlinsebrukere, kan føre til uklart syn og ubehag for dem. Ifølge studier, databrukere blinke rundt tre ganger mindre enn de normalt skal. For kontaktlinsebrukere, anbefales det at de blinker en gang hvert 4 til 5 sekunder å holde linsen mot tørking.

Annet enn mangel på blinker, kan enkelte typer kontaktlinser også forårsake tørre øyne syndrom. Vanligvis er myke kontaktlinser laget av polymerer og vann, med opptil 70% vann til tider. Du føler deg komfortabel, så lenge objektivet er fuktig, men som dagen skrider vannet fordamper. Linsen absorberer tårene fra øynene å være fuktig, men etterlater deg med en følelse av tørre øyne. Det er kjent at mer vann objektivet inneholder, jo mer den er utsatt for å miste sin fuktighet.

Siden dette er et alvorlig problem med bruker billige kontaktlinser, og mer så med de som tilbringer timer foran datamaskinen, er mange produsenter stadig prøver å produsere linsene som vil være behagelig for personer med tørre øyne. En måte, det whas blitt funnet, er å redusere vanninnholdet i linsen. Noen personer har svart godt til den nye hydrogel kontaktlinser. Moderne silisium hydrogel linser er bare ca 30% vann - noe som er mye mindre enn de 50% til 60% av tradisjonelle linser, og de 70% av myke kontaktlinser. I tillegg har de nye polymerer brukes i kontaktlinser holde linsen fuktig.

Kjøp billige kontaktlinser på nettet i dag!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar