Prisgaranti på kontaktlinser

lørdag 7. mai 2011

Husk å bytt ut kontaktlinsene i tide


Det er viktig at du tar vare på øynene dine, og da er det igjen viktig at du bytter ut kontaktlinsene dine i tide slik at du ikke går på en smell sånn sett. Veldig mange har et avslappet forhold til å endre kontaktlinsene sine, noe som ikke alltid gir godt utslag på synet ved senere tid.

Husk å bytt ut kontaktlinsene i tide!

Bare
fordi boksen sier at du kan gjenbruke din kontaktlinser i opptil to uker betyr ikke dine øyne vil være enig. Alles øyne tåler bruk av kontaktlinser forskjellig og noen mennesker er mer følsomme enn andre. Det er derfor det er viktig å diskutere en ny tidsplan med din optiker og feste med det.

Hvis du finner din øynene blir irritert enkelt kan det hende du trenger en kortere erstatning tidsplan eller en annen form for objektiv.

Hvorfor trenger vi å bytte ut kontaktlinser?

Selv med riktig rengjøring og vedlikehold stoffer som proteiner og lipider (som finnes naturlig i tårer) bygge opp over tid og holder seg til linsene dine. Denne filmen kan føre til ubehag i form av røde, kløende øyne og gir også et sted for bakterier å leve. Disse bakteriene kan forårsake infeksjoner ekkel å skje, som i sjeldne tilfeller kan ødelegge hornhinnen. Det er derfor det er avgjørende for fortsatt øyehelse å erstatte kontaktlinser ofte.

Skal du ha billige kontaktlinser? Kjøp de på internett!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar