Prisgaranti på kontaktlinser

fredag 13. mai 2011

Kontaktlinser hva skjer

Folk bruker kontaktlinser for mange forskjellige grunner. Noen har dem for enkelhets skyld, fordi de er relativt mindre tungtveiende å bruke enn vanlige briller, mens noen få kontakter for sin estetiske verdi - fordi de rett og slett ser bra ut og gjøre folk ser mer naturlig. Så langt, rundt 125 millioner mennesker over hele verden bruker kontaktlinser.

I motsetning til briller, gjøre kontaktlinser ikke dugger, ikke blir påvirket av vått vær og gi et bredere synsfelt (med vanlige briller, du neppe har sidesyn i det hele tatt).
Men kontaktlinser er ikke akkurat det. Hvis du besøker øye lege og har noen skrevet ut til deg, vil du finne ut at det faktisk finnes ulike typer rundt, avhengig av dine behov.

De skiller seg i form av funksjon, materiale, form, disposability, antall kontaktpunkter og slitasje perioder. Funksjoner av kontaktlinser Kontaktlinser har tre grunnleggende bruker: kosmetikk, korrigerende og terapeutisk. Korrigerende linser er laget for å forbedre synet. Slike typer linser nøytralisere refraksjon avvik i øyet, det vil si mangel på balanse mellom øyets lengde og dens refraktiv evner. Korrigerende linser som regel ta opp problemer som nær / Nærsynthet og langt sightedness, presbyopi og astigmatisme.

Kosmetiske kontaktlinser er laget for, vel, endre øyets utseende, enten det er for en estetisk grunn eller teatralsk / kostyme-relaterte formål.
De kommer i forskjellige stiler og design. Fordi de er kosmetiske, kan ikke alle riktig visjon. Noen av dem, avhengig av kompleksiteten av utskrifter, kan også hindre eller uklarhet visjon.

Terapeutiske kontaktlinser, eller myke linser, blir ofte brukt til å hjelpe i helbredelsen av visse eye-relaterte operasjoner og behandlinger. Noen av behandlingene slike kontaktlinser brukes i er hornhinnen sår, tørre øyne, hornhinneødem og keratitt. De forskjellige merker av kontaktlinser Når linser først kom inn i markedet, de var opprinnelig laget av glass. Det ble til slutt faset ut fordi de forårsaket øye irritasjoner, og ble ikke gjort for lengre bruk. De ble erstattet av linser laget av PMMA eller plexiglass, som ble lettere og lettere å bære.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar