Prisgaranti på kontaktlinser

mandag 2. mai 2011

Billige kontaktlinser for ungdom


Har barnet trenger å bruke briller, og hater dem? Det er et annet alternativ - tenåringer kan bruke kontaktlinser, vel som voksne. Finn ut hva fordeler og ulemper med kontaktlinser for tenåringer er, og se om kontakter kunne være en løsning for Kid din.

Det finnes nå billige kontaktlinser for ungdom.

Hva er det som er bedre - kontaktlinser eller briller?

Briller er enklere, selvsagt: alt du trenger å gjøre er å henge dem nesen. Men det er ingen hemmelighet at barn og tenåringer hater sine briller. Ikke på seg dem vil hjelpe barnet til å føle seg mer attraktive og omgjengelig, og øke hans eller hennes selvfølelse.

Også kontaktlinser har en rekke praktiske fordeler. De gir skarpere fokus visjon og gode sidesyn. Kontakter er også bedre for å spille idrett og andre fysiske aktiviteter.

Hva er minste alder for å bruke billige kontaktlinser?

De fleste leger starte forskrivning kontaktlinser for barn etter 11 år, så det kan overraske deg å lære det er ingen nedre aldersgrense for seg kontakter. Selv spedbarn kan ha kontakter, forutsatt foreldrene sette inn og fjerne linsene. alder er egentlig ikke et problem - hva er viktigere er hvordan ansvaret barnet er. For eksempel, er han eller hun klar til å følge en legens anvisninger og omsorg for linsene på riktig måte, hver dag?

Overraskende, studier viser at tenåringer ofte er mer ansvarlig om omsorg for sine kontakter enn voksne. Selvfølgelig, for de første ukene må du overvåke din datter eller sønn, for å sikre at de følger legens anvisninger riktig.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar