Prisgaranti på kontaktlinser

onsdag 11. mai 2011

Kontaktlinser eller briller?


Kontaktlinser har mange fordeler i tillegg til mange ulemper sammenlignet med briller. Hvis du prøver å avgjøre hvilket alternativ som er best for deg, her er noen punkter du bør vurdere.

I de fleste tilfeller, kontaktlinser virke på samme måte som glass, med unntak av kosmetiske kontaktlinser. Kosmetiske linser brukes til å endre utseendet øyet, som ofte brukes underholdningsindustrien. Kosmetiske linser kan helt endre utseendet, farge, tekstur og av en persons øyne.

Dessuten er enkelte tilfeller, for eksempel Keratokonus eller Aniseikonia, kan glassene ikke være effektiv i korrigere synsproblemer. For resten av denne artikkelen, skjønt, vil vi anta at du kan bruke enten kontaktlinser eller briller.

Fordeler med kontaktlinser

Kontaktlinser er nesten usynlig når inn i øyet. Dette er svært attraktivt for mange mennesker, som de føler det gir dem en yngre, mer attraktiv, sammenlignet med briller.

Brukere av kontaktlinser trenger ikke å bry med briller. Dette kan være spesielt nyttig hvis du finner brillene dine faller av eller kommer i veien.

Ulemper av kontaktlinser

Kontaktlinser er lett tapt, og vanskelig å finne hvis du mister dem. Naturligvis, er enhver små klart gjenstand vanskelig å finne, og kontaktlinser er intet unntak. Men de fleste synes det er lett å holde fra å miste sine kontaktlinser med litt ekstra omsorg.

Kontaktlinser jevnlig renses for å unngå infeksjon og / eller irritasjon. Hvis du velger disponibel kontaktlinser, skjønt, kan du kaste dem i stedet for rengjøring dem.

Brukere av utvidet bruker kontaktlinser kan være mer utsatt for øye infeksjoner og andre mindre komplikasjoner, skyldes faktorer som dårlig renhold av linser, irritasjon fra feil montering linser, eller bakterier bygge opp.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar